Designad för proffs

Ett stort steg för ditt företag. Med Poolstation kan du inte bara erbjuda det största utbudet av poolbehandlingssystem på marknaden, du kan även erbjuda dina kunder en hög nivå på fjärrstyrning av sina installationer på privata eller offentliga pooler. Och allt detta integrerat i en kraftfull och intuitiv plattform.

Den kan styras från var som helst

Med bara en hand under tiden du dricker kaffe. Även om du är tusentals mil från din pool är den alltid inom räckhåll. Denna enkelhet får du genom att använda din mobiltelefon för att kontrollera kvaliteten på poolvattnet och programmera trädgårdslampor eller bevattningssystem.

För hela familjen

Enkel effektivitet för hela familjen nu. Även de yngsta familjemedlemmarna kan ta reda på när vattnet är tillräckligt lämpligt för att bada i, genom att enkelt titta på Poolstation som visar om någon parameter är utanför skalan.

Poolstation ® … en gedigen erfarenhet.

De möjligheter som uppkommer i samband med Poolstation är praktiskt taget oändliga eftersom alla våra modeller har konstruerats för att användas på samma kommunikationskontroll. Dessutom tillåter Poolstation enkel integration av tredje-parts utrustning då den använder Modbus-kontroll, en av de mest använda nätverksprotokoll på marknaden.

Poolstation ® … redo för framtiden.

Vår teknik möjliggör fjärrövervakning av din utrustning och dess verksamhet samt installation av framtida förbättringar. Din Poolstation kommer alltid att vara uppdaterad.

Poolstation ® … ta kontroll.

Det har aldrig varit så enkelt att få din pool eller spa redo för dig när du kommer hem – Spara energi genom att justera pump-programmering enligt vattenförhållanden eller för att öka säkerheten genom att vrida på trädgårdsbelysningen precis innan du kommer hem.

Poolstation ® … säkerhet framför allt.

Vår egen Domotic plattform, baserad på den senaste generationens 256-bitars SSL säkra servrar, garanterar integriteten hos alla uppgifter som Poolstation-enheter sänder över nätverket.

Anslutningarna mellan våra Poolstation-enheter och våra servrar är helt transparent och kräver inte att routern eller brandväggen konfigureras. En enkel Ethernet-anslutning på installationsplatsen är allt du behöver för att börja njuta av Poolstation-upplevelsen.