Nya pooltäcke från VEGAMETAL

Den nya Vega Slide 2.0 är utformad för att få ut det mesta av utrymmet. Denna innovativa plattform, teleskopisk, platt, fungerar som skydd mot olyckor med barn och husdjur, med säkerhetssystem som förhindrar oavsiktlig eller avsiktlig manipulation utan samtycke från en vuxen. Dessutom ger det en användning av terrassens eller tomtens ytan av poolen, vilket kommer att vara mycket praktiskt under de månader som poolen inte används.

 

DESIGN OCH STRUKTUR

Strukturen av Vega Slide 2,0 duralumin plattform är tillverkad med höghållfasta legeringar, såsom 6005 T6, som säkerställer högt standard.Varje plattform består av en parameterram som är formad av dubbla rostfritt stålfästen. Alla leder av konstruktionen är gjorda med rostfria skruvar med  kvalitet AISI 304.Strukturen har beräknats för att stödja statiska belastningar på 150 kg / m2.

 

VELSA MINI

Velsa Mini-modell är ett lågt täcke med aluminiumkonstruktion med polykarbonat på taket, sidorna och framsidan. Det här materialet gör att du kan förlänga badsäsongen, skyddar mot eventuella olyckor och sparar på underhållsprodukter för poolen.

DESIGN OCH STRUKTUR

Strukturen är formad av bågar i form av en halvtalare av tre radier, med en stark krökning på sidorna. För närvarande är Velsa Mini Vegametal det enda teleskopskyddet som har denna unika funktion som gör den till en av de mest resistenta på marknaden. Dess design med låg höjd möjliggör att skydda poolen med minsta möjliga visuella påverkan.

 

 

 

 

 

 

 

VEGAMETAL Pooltak…

Tillverkas av Vegametal och urskiljer sig från andra tillverkare av pooltak. Denna typ av teleskopstak tillverkas med material av högsta kvalitet och kommer med ett motoriserat system med fjärrkontrolls alternativ.

För Vegametal kommer kvalitet först. Det är därför vi alltid arbetar för att ständigt förbättra våra produktionsprocesser, monteringen av täcket, slutförandet av våra produkter med installation samt underhåll av våra produkter. Vi har arbetat i enlighet med ISO 9001:2008 standard sedan 2002 med alla nödvändiga kontroller av produkter, lagring, produktion och installation som behövs för att det slutliga resultaten ska ge alla våra kunder full belåtenhet.

Allt material som används av Vegametal i skapandet av pooltak är av den senaste generationen, vilket gör de till den bästa produkten på marknaden.

Vi använder alltid högkvalitativ strängpressad aluminium med kvalitetskontroll certifikat, polykarbonat med UV-skydd på båda sidor och alla skruvar och muttrar är tillverkade i AISI 304 och AISI 316 rostfritt stål.

Skellefteå Pool fabrik, är det enda företaget som kan erbjuda er en plattform för att täcka din pool på den svenska marknaden.